Quality in a litigious land. - Squadrilli, A.C
Právne úskalia číhajúce na architektov a stavebné firmy v USA. Podmienky, ktoré musia títo dodávatelia splniť v oblasti akosti, aby sa vyhli súdnym sporom. Opatrenia na minimalizáciu rizika stavebnej firmy. Skúmanie náležitostí zmluvy medzi dodávateľom a zákazníkom z hľadiska požiadaviek na akosť stavby.