Pracovnoprávne postavenie starostov a poslancov. - Thurzová, Marta
Základné zásady, ktoré je potrebné osvojiť si pri správnom chápaní postavenia starostu obce a poslanca obecného zastupiteľstva a pri posudzovaní ich pracovnoprávnych nárokov.