Kontrola stále bezzubá? - Černá, M.
Rozhovor s riaditeľkou Slovenskej obchodnej inšpekcie o zmenách, ktoré priniesol Zákon SNR o štátnej kontrole. Zmeny v postavení SOI. Príčiny nezlepšenia kvality tovarov a služieb. Kritické pripomienky k zvolenému spôsobu dražieb obchodnej siete. Nedostatky doterajšieho systému kontroly.