Dilema kúpeľných miest. - Chlapíková, A.
Rozhovor s primátorkou mesta Turčianské Teplice MUDr. A. Chlapíkovou o problémoch transformácie čs. zdravotníctva a o špecifikách kúpeľného mesta. Stanovisko k predpokladom skvalitnenia zdravotníckych služieb, k úlohám obce a mesta v tomto procese, k využívaniu finančných prostriedkov určených pre zdravotníctvo, k ovplyvňovaniu správania sa občanov k vlastnému zdraviu a k presunu kompetencií.