Dva roky legislativních dostihů. - Rychetský, P.
Rozhovor s predsedom vlády ČSFR Pavlom Rychetským. Odpovede na otázky, čo sa podarilo za uplynulé dva roky zmeniť v legislatíve týkajúcej sa procesu transformácie ekonomiky, akým spôsobom sa mení prístup k podnikaniu, ako prispela legislatíva k zmenám vo vlastníckych vzťahoch, aký je dopad reštitučných zákonov, ako prispelo právo k podpore súkromného podnikania a ku vzniku stredného stavu a k akým zmenám došlo v sociálno-právnych pomeroch.