Ochrana hospodárskej súťaže v ČSFR. - Hovorka, P.
Federálny úrad pre hospodársku súťaž bol zriadený ako ústredný orgán štátnej správy ČSFR v r. 1990. Zákon o ochrane hospodárskej súťaže bol schválený v r. 1991. Sídlom úradu je Bratislava. Charakteristika hlavných činností. Medzinárodné kontakty. Špecifické problémy FÚHS. Niektoré rozhodnutia FÚHS v prípadoch zneužívania dominantného postavenia.