Poslanci obecných zastupiteľstiev. - Palúš, Igor
Problematika pôsobenia poslancov obecného zastupiteľstva navonok. Okruhy subjektov, od ktorých môžu poslanci vyžadovať vysvetlenia i informácie. Právo poslancov zúčastňovať sa na previerkach, na kontrolách a na vybavovaní sťažností ako významné oprávnenie poslanca. Poznámky k pracovnoprávnym otázkam činnosti poslancov.