Pracovnoprávne postavenie starostov a poslancov. - Thurzová, Marta
Problematika krátkodobého uvoľnenia starostu a poslanca obecného zastupiteľstva zo zamestnania a ich vzťahu k doterajšiemu zamestnávateľovi. Niektoré pracovnoprávne nároky, ktoré vyplývajú zo zákonníka práce pre starostu a poslanca.