Problémy normotvorby obcí a miestnych orgánov štátnej správy. - Grman, Štefan
Vývin právnej úpravy normotvornej právomoci obcí a miestnych orgánov štátnej správy. Súčasná právna úprava. Druhy všeobecne záväzných nariadení obcí. Schvaľovanie a vyhlasovanie všeobecne záväzných nariadení obcí. Záruky zákonnosti všeobecne záväzných nariadení obcí. Všeobecne záväzné právne predpisy miestnych orgánov štátnej správy.