Status poslanca obecného zastupiteľstva. - Klementová, S.
Uvedenie zákonov, ktoré sú prameňom právnej úpravy postavenia poslanca obecného zastupiteľstva. Podmienenosť právneho postavenia poslanca charakterom poslaneckého mandátu a postavením obecného zastupiteľstva. Vysvetlenie obsahu mandátu poslanca. Základný princíp statusu poslanca.