Základné otázky pojmu podstaty a štruktúry verejnej správy. - Ružička, J.
Niektoré teoretické východiská skúmania podstaty verejnej správy. Otázka podstaty verejnej správy. Nesporný riadiaci charakter verejnej správy. Charakter mocenských zásahov verejnoprávnych subjektov.