Transformace sociálního zabezpečení. - Dostál, J.
Nový daňový systém predpokladá vyčlenenie výdavkov na zdravotnú a sociálnu starostlivosť zo štátneho rozpočtu a ich financovanie systémom poistenia. Charakteristika legislatívneho spracovania jednotlivých zákonov potrebných k uskutočneniu transformácie sociálneho zabezpečenia.