Veľké plány tretieho sektoru - Slabý, B.
Rozhovor s prezidentom Slovenskej komory Česko-Slovenskej rady pre humanitnú spoluprácu (SK ČSRHS). SK ČSRHS ako združenie 63 organizácií, ktorých cieľom je ochrana práv a záujmov zdravotne a sociálne handicapovaných občanov. Zámery a ciele SK ČSRHS s spoločnosti. Možnosti spolupráce s orgánmi štátnej správy a miestnej samosprávy. Problémy, s ktorými sa môžu občania na SK ČSRHS obracať.