<La> seguridad social en América Latina.
Latinská Amerika zaujíma významné miesto v oblasti sociálneho zabezpečenia tretieho sveta. Najvyššia zdravotná starostlivosť. Údaje o životnej úrovni, podmienkach zabezpečovania existencie, zamestnanosti. Úloha vlád, bánk a nadnárodných sociálnych organizácií.