Reforma de la seguridad social en Chile.
Drastické zmeny v prevencii zdravotníckej starostlivosti v Chile od r. 1981. Štruktúrne zmeny v systéme sociálneho zabezpečenia v 80. rokoch. Dôchodky a ich dynamizácia. Reorganizácia v zdravotníctve.