Zařízení sociální péče v České republice v letech 1985-1990. - Vorlová, V.
Štatistické údaje o počte zariadení sociálnej starostlivosti v Českej republike v rokoch 1985-1990, o počte miest v nich, o počte žiadateľov a podiele občanov v domovoch dôchodcov a v penziónoch. Vývoj štruktúry obyvateľov v zariadeniach sociálnej starostlivosti. Zariadenia opatrovateľskej služby.