Ochrona interesów konsumentów. - Niepokulczycka, M.
O rezolúcii OSN z roku 1985 - o Smerniciach na ochranu spotrebiteľov. Najdôležitejšie povinnosti štátu voči spotrebiteľom sú zahrnuté v 46 článkoch. Autorka rozvádza hlavné z nich. Dokument EHS z roku 1988 o angažovaní spotrebiteľov do štandardizácie, z ktorého cituje hlavné ustanovenia.