Strachovanije kreditno-finansovoj sfery. - Safronov, M.A
Prehľad všeobecne platných druhov poistenia pre rozpočtové organizácie. Snaha komerčných bánk neutralizovať riziko poistením. Prehodnotenie možností poistenia bankových úverov. Návrh zákona o štátnom poistení exportných úverov. Poistné opatrenia proti špecifickým rizikám v bankovej činnosti, uplatňované v ekonomicky vyspelých krajinách.