Jesienna Szkola Organizacji i Zarzadzania w Madralinie. - Zbichorski, Z.
Cieľ Jesennej školy v Madraline. Moderné smery vo vede, organizácii a riadení. Projekt zmien tohto vzdelávania. Vedecká a vedeckovýskumná politika. Stav vedy o organizáciách vo svete. Predloženie a odmeňovanie doktorských prác. Organizácia ďalšej školy.