O školach biznesa - sovetskich i zapadnych. - Linnik, A.
V SNŠ sa v rokoch 1989-1991 rýchlo rozvíjala nová vzdelávacia štruktúra podnikateľského typu: školy obchodu, podnikania, marketingu, manažerizmu. Charakteristika cieľov a učebného procesu najvýznamnejších z nich a škôl biznisu a univerzít západu, na ktorých môžu stážovať a prehlbovať si vedomosti študenti a špecialisti zo SNŠ.