Rabočaja programma kursa "Političeskaja ekonomija na rubeže XXI veka". Problemy izučenija ekonomičeskoj teorii v vysšej škole.
Prezentácia pracovného programu pripraveného na Inštitúte zvyšovania kvalifikácie prednášateľov spoločenských vied pri Novosibirskej univerzite. Tématický plán kurzu "Politická ekonómia na prelome XXI. storočia": Časť 1.: Mikroekonomické vzťahy. Časť 2.: Makroekonomické vzťahy. Časť 3.: Metasociálne vzťahy. Ako metodická príručka sa odporúča monografia P.G. Oldaka: Političeskaja ekonomija: problemy, vozzrenija i ich otraženije v social'no-ekonomičeskoj politike, Novosibirsk 1989.