Potřebujeme v ekonomice Gutha-Jarkovského? Do Evropy v tričku ne. 1. - Šroněk, I.
V ekonomickom živote sú potrebné aj znalosti o tzv. spoločenskom styku, to je o vzájomnom styku medzi ľuďmi, pre ktorý platia určité pravidlá. I v ekonomickom živote ČSFR dochádza ku konfrontácii spoločenského správania so zahraničím. U "stánkarov", drobných podnikateľov a u "nových zbohatlíkov" možno pochybovať, že poznajú základné pravidlá vzťahujúce sa ku zdvorilosti a taktu. Započatá séria článkov má poskytnúť pohľad na vybrané stránky spoločenského styku.