APES pro obnovu a ochranu životního prostředí.
Informácia o Asociácii producentov ekologických systémov APES vo Vítkoviciach. Zameranie, finančné zdroje. Účasť na Štátnom programe starostlivosti o životné prostredie. Doterajšia aktivita a plány do budúcnosti. Skúsenosti s rôznymi druhmi spolupráce.