Zákon o životnom prostredí. - Dvořák, Petr
Záverečná časť výkladu Zákona o životnom prostredí je zameraná na posudzovanie vplyvov činností na životné prostredie a na otázky zodpovednosti za porušenie povinností pri ochrane životného prostredia.