<Ein> einfaches graphentheoretisches Verfahren zur Blocktriangulation von Koeffizientenmatrizen. - Kräkel, M.
Metódy blokovej triangulácie umožňujú analyzovať dodávateľské vzťahy v takých priemyselných odvetviach, ktoré nedodávajú svoje výrobky iným odvetviam. Táto metóda navyše zjednodušuje matematickú analýzu lineárnych modelov. Metóda sa opiera o teóriu grafov a reprezentuje ekonomický systém orientovaným grafom.