<The> restricted least squares estimator: a pedagogical note. - Greene, William H.
Konštrukcia výrazov pre obmedzený odhad na základe najmenších štvorcov a jeho kovariačnej matice v klasickom regresnom modeli. Štandardné výrazy tohoto typu nie sú použiteľné pre krátky rozsah, pretože sa opierajú o neobmedzený odhad. Na základe istých obmedzení možno potrebný odhad vypočítať.