framework for supporting distributed group decisionmaking. - Jacob, V.S
Návrh rámca pre tvorbu systému pre rozhodovanie v distribuovanej skupine, kde pristupuje požiadavka zníženia počtu potrebných stretnutí, čo možno zabezpečiť, ak systém ponúka dostatočne výkonnú možnosť vzájomnej výmeny informácií. Toto sa dosiahne spoluprácou so sieťovými informačnými systémami.