Are OSHA health inspections effective? A longitudinal study in the manufacturing sector. - Gray, W.B
Analýza vplyvu zdravotných inšpekcií OSHA vo výrobnom sektore. S rastúcim počtom inšpekcií klesá počet porušení predpisov o ochrane zdravia. Prvá inšpekcia má najsilnejší účinok. Netreba podceňovať celkový vplyv OSHA na zníženie nebezpečenstva úrazu na pracoviskách.