Information technology and japanese investment in Europe. Implications for skills, employment and growth. - Senker, J.
Dôvody rastu US a japonských investícií na európskom trhu. Hlavný tok investícií do elektroniky a informačnej techniky - teritoriálna a odvetvová štruktúra. Skúsenosti so zahraničnými investíciami v minulej dekáde. Dôsledky prílivu zahraničných investícií pre kvalifikáciu - vytváranie pracovných príležitostí pre "modré goliere".