Kedy zapínať a vypínať verejné osvetlenie. Do pozornosti obciam. - Jakubík, L.
Cieľom príspevku je pomôcť obciam a dať určitý návod k otázke riadenia sietí verejného osvetlenia v rámci Slovenska. Návrh postupu riadenia prevádzky verejného osvetlenia. Reálny čas pre zapnutie a vypnutie verejného osvetlenia.