Profitability and product quality: economic determinants of airline safety perfomance. - Rose, N.L
Štúdia prieskumu a výberu bezpečnostných prostriedkov v leteckom priemysle. Úloha finančných podmienok pri zabezpečovaní ochrany v letectve. Vzťah medzi znižovaním výnosov a zvyšovaním nehôd z ekonomického pohľadu. Model leteckej bezpečnosti a jeho funkcie. Pohľad do histórie leteckých nehôd.