<Das> Angebot von Futtermitteln in der EG und der BR Deutschland. - Uhlmann, F.
Pokles dovozu krmovín do krajín ES v r. 1986-1987 ako dôsledok ohraničenia importu obilnín. Pokles podielu objemových krmovín na celkovej zásobe krmovín. Rast podielu koncentrátových krmovín. Pokles výroby mäsových výrobkov a zásoby krmovín v SRN. Zníženie dovozu proteínov. Väčší podiel skrmovania zrnín ako v ES.