Vorausschau auf den Rindermarkt. Auswertung dert Rinderzählung von Anfang Dezember 1991. - Böckenhoff, E.
Pokračujúci pokles stavu hovädzieho dobytka v SRN, predovšetkým v nových spolkových krajinách. Na rok 1992 sa predpokladá pokles výroby hovädzieho mäsa. V krajinách ES bol v r. 1991 zaznamenaný nárast počtov hovädzieho dobytka. Aj tu sa však musí počítať s poklesom. Výrobná cena stúpne.