Vorausschau auf den Schweinemarkt. Auswertung der Schweinezählung von Angang Dezember 1991. - Böckenhoff, E.
Vývoj stavov ošípaných v SRN. Pokračujúci pokles počtov s prvými príznakmi obratu v nových spolkových krajinách. Pokles spotreby bravčového mäsa. V r. 1992 sa predpokladá nízka výroba jatočných ošípaných. Ponuka, dopyt a ceny jatočných ošípaných v SRN. Rast výroby bravčového mäsa v ostatných krajinách ES. Vysoké ceny jatočných ošípaných v ES. Nebezpečenstvo prevýšenia dopytu nad ponukou v r. 1993.