Procjena ekonomske vrijednosti poduzeca. - Bendekovic, J.
Problematika vyjadrenia hodnoty juhoslovanských podnikov v procese privatizácie. Metodický a logický postup pri oceňovaní. Trhová, likvidačná a výmenná hodnota podniku. Výpočty, vzorce, príklady oceňovania poskytnutých úverov, záväzkov, cenných papierov a jednotlivých druhov účastín podniku.