Bariéry rozvoje. Drobné podnikání. - Konečná, M.
Určenie významu malých podnikov v ekonomike. Nevýhody malých podnikov v porovnaní s veľkými. Nevyhnutnosť odstraňovania bariér rozvoja malých a stredných podnikov. Charakteristika niektorých rozvojových bariér - v legislatívnej oblasti, v oblasti bankovníctva a úverovania, v oblasti platobného styku, vo fiškálnej oblasti, v nedostatočnej informovanosti i v oblasti prevádzkových priestorov, v oblasti obchodu a pod.