Entrepreneurship: productive, unproductive, and destructive. - Baumol, William J.
Produktívne a neproduktívne podnikateľské aktivity. Historický pohľad na oblasť podnikania v rôznych krajinách a geografických územiach. Podnikanie, prosperita a rast ekonomiky. Analýza vhodného umiestenia kapitálu. Formy neproduktívneho podnikania. Ekonomické úspechy a tajomstvo podnikania v Japonsku a USA.