K novým právním předpisům v podnikatelské praxi. - Kalinová, Miluše
Prehľad nových právnych predpisov. Stručná charakteristika všetkých zákonov, vyhlášok a oznámení od čísla 505/1991 Zbierky po číslo 560/1991 Zbierky.