K novým právním předpisům pro podnikání. - Kalinová, Miluše
Úplný prehľad právnych predpisov pre podnikanie od zákona č. 563/1991 Zb. po nariadenie vlády ČSFR č. 43/1992. Uvádza sa názov, účinnosť a stručná anotácia.