Knowledge-based systems for strategic market planning in small firms. - Borch, O.J
Prehľad strategického plánovania a rozhodovania v malých firmách a diskusia o použití systémov strategického trhového plánovania, založených na vedomostiach. Opis konkrétneho systému STRATEX, fungujúci v oblasti exportu rýb a rybích výrobkov v Nórsku.