Několik glos k hodnocení současných podmínek pro rozvoj malých a středních firem u nás. 1. - Sadovský, Z.
Rámec možností rozvoja malých a stredných firiem v ČSFR je daný platnými právnymi predpismi a úrovňou znalostí a schopností osôb, stojacich na čele firiem. Právne normy a právna úprava vzniku firiem. Ekonomické pravidlá súkromného podnikania. Charakteristika tichej spoločnosti a konzorcia.