Podnikanie treba podporovať. - Valach, V.
Pojednanie generálneho riaditeľa Slovenskej záručnej banky o kľúčových momentoch v zastavení poklesu a postupnej obnove hospodárskeho rastu v ČSFR. Podnikanie ako motor obnovy hospodárskeho rastu. Regionálny a sektorový profil podnikateľov. Bariéry a rezervy v podnikaní.