Podnikatelský projekt musí být zajímavý, užitečný a životaschopný. - Štybnar, A.
Rozhovor s pracovníkmi kancelárie Česko-slovensko-amerického podnikateľského fondu v Prahe. Základné informácie o Fonde. Podmienky poskytovania úveru a systém posudzovania návrhov čs. podnikateľov. Význam malých vodných elektrární na Slovensku.