Právní podmínky podnikání zahraničních osob na území ČSFR. - Dědič, J.
Prehľad právnej úpravy podnikania, ako sa dotkne podnikania zahraničných osôb na území ČSFR. Východiská a pramene právnej úpravy. Priame a nepriame podnikanie zahraničných osôb. Prechod už podnikajúcich na nový právny režim. Dôsledky možnosti registrovať právnu osobu, založenú podľa cudzieho práva.