Solidní hospodářská legislativa a politická stabilita. - Evans, David J.
Rozhovor s predstaviteľom právnickej poradenskej služby Goodwin, Procter & Hoar v Bostone o otázkach podnikania v ČSFR. Zhodnotenie transformačného procesu. Komentár ku štátoprávnemu usporiadaniu. Nutnosť vytvoriť priaznivé prostredie pre podnikanie.