<Die> Führungskonzeption erfolgreicher und weniger erfolgreicher Industrieunternehmen im Vergleich. - Raffee, H.
Porovnanie úspešných a menej úspešných podnikov v Nemecku z hľadiska dimenzií normatívneho a strategického manažmentu. Pojem a dimenzie riadenia podniku. Koncept úspechov podniku a ich operacionalizácia. Empiricka báza výskumu. Normatívne a strategické znaky riadenia podniku a intenzívnejší strategický manažment u úspešných podnikov.