Jak kierowac mala firma? - Hejduk, I.
Organizačné črty malých firiem ako je ich špecializácia, koordinácia, konfigurácia čiže vedúce kádre, delegovanie kompetencie a formalizácia štruktúry. Ako firmu riadi manažér a ako majiteľ? Ako riadiť vlastnú firmu?