Máte firemnú stratégiu? - Lubelec, L.
Realitou čs. podnikov pri prechode na trhové hospodárstvo je nedostatok podnikateľského správania a podnikateľskej aktivity. Z prieskumu správania sa podnikov pred veľkou privatizáciou vyplynulo, že veľmi nízka je podnikateľská aktivita pokiaľ ide o perspektívne zámery, využívanie finančných nástrojov, vzťah ku konkurencii, hospodárenie s cudzími zdrojmi, trhovú aktivitu, vzťah k okoliu a marketing. Návod, ako pristupovať k spracovaniu firemnej stratégie.