Nové úlohy ekonomickej analýzy v podniku. Diskusný príspevok. - Šlosárová, Anna
Význam a predmet ekonomickej analýzy. Zameranie a organizácia rozboru hospodárskej činnosti. Podnikový plán ako prostriedok na dosiahnutie cieľov podniku. Význam perspektívnej analýzy a modelového riešenia. Najdôležitejšie ekonomické ukazovatele.