Podnikový management. Podnikatelské minimum. - Truneček, Jan
Základy manažmentu: Vymedzenie pojmu. Manažér v procese riadenia. Manažérske mýty a realita. Manažérske funkcie. Manažment vo vývoji. Tri prípadové štúdie praktického manažmentu. Manažment a podnikanie: Pojem podnikanie a jeho vzťah k manažmentu. Zmeny podmienok pre podnikanie v posledných dvoch desaťročiach. Prvá vlna odporúčaní západného manažmentu pre zmenu podnikateľského myslenia a jednania. Ďalšie vlny odporúčaní pre podnikateľské myslenie a jednanie v 80. rokoch. Kritériá pre praktické využitie poznatkov zahraničného manažmentu.